El PDECat Bages fa balanç de 2018 en un concurregut sopar d'entre festes a Sant Fruitós

El sopar del PDECat es va celebrar a Can Ferrer de Sant Fruitós
El sopar del PDECat es va celebrar a Can Ferrer de Sant Fruitós | PDECat
Redacció
05 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:12h
Aquest divendres, el PDECat del Bages va organitzar el tradicional sopar d'entre festes nadalenques. El restaurant Can Ferrer de Sant Fruitós de Bages va acollir més de 80 començals, entre ells, el president de la formació, David Bonvehí; la Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; membres de la direcció nacional de partit, com en David Font i en Josep Tarín, i nombrosos alcaldes, caps de llista i regidors de la comarca, entre ells l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Al llarg del sopar hi va haver diferents parlaments, moderant l'acte la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, la qual també va fer una intervenció encoratjant als nous candidats per a les properes municipals, i recordant que "és en aquests moments complicats, quan cal estar més units que mai". La Mercè Casals, cap de llista del PDECat a les passades eleccions de Sant Fruitós de Bages i en Vicenç Llorens, candidat per a les properes municipals, van donar la benvinguda als assistents, com a amfitrions de l'acte. Seguidament, va intervenir en Valentí Junyent, com a alcalde de la capital de comarca, que va tenir paraules d'agraïment pel partit a la comarca i el seu equip en haver-se sentit molt acompanyat durant els anys al capdavant de l'ajuntament de Manresa, confiant trobar de nou aquest suport. 

Per últim, van tancar els parlaments en David Bonvehí i la Consellera Chacón. Bonvehí va agrair a la gent de la comarca el suport rebut des que era President Comarcal fins a l'actualitat, mentre que Chacón va fer un repàs de tot l que s'estava fent a govern aquests darrers mesos, posant l'èmfasi en què "no està renyit de cap manera governar i tirar el país endavant amb treballar per la independència". Va destacar també que el 155 ens va afectar econòmicament, però que "som un país prou fort i solvent per tornar-nos a posicionar, com ja ho estem fent". 

El sopar va acabar amb un vídeo del resum del que s'havia fet des del PDECat Bages aquest 2018, i també amb les emotives paraules que havien dedicat el Conseller Lluís Puig i el President Puigdemont als associats i simpatitzants del Bages. El sopar va estar ple de moments de record als companys a la presó i a l'exili, tant amb les intervencions, als vídeos com al detall que es va regalar als assistents.