Corey Fisher és la principal atracció del BAXI Manresa - Baskonia

Debuta davant l'afició el base que substitueix Alex Renfroe

El Baskonia torna a Manresa dues temporades després
El Baskonia torna a Manresa dues temporades després | J. Alberch
05 de gener del 2019
Actualitzat el 06 de gener a les 19:50h
El BAXI Manresa anunciava el passat dijous l'arribada de Corey Fisher a la seva disciplina. Es tracta d'un base nord-americà, amb experiència a la lliga Endesa i que té la difícil missió de suplir Alex Renfroe. Els bagencs intentaran mantenir la posició de copa davant el Kirolbet Baskonia (diumenge, 18.00h) en una jornada més acostumada a passar-la obrint regals que no seguint un partit de basquetbol. En cas de triomf local, aquest serà el número 600 comptant lliga Nacional i ACB. 

Joan Peñarroya ha definit la setmana com a "normal" dins una dinàmica de manca d'efectius que ja fa unes setmanes que el BAXI Manresa arrossega. El tècnic s'ha felicitat perquè la situació ha millorat sensiblement aquest final de setmana amb el fitxatge de Fisher. Per la resta, l'equip manresà ha fet el millor treball possible per jugar contra un dels grans de la lliga Endesa com és el Baskonia. Sobre Fisher, Peñarroya es mostra cautelós sobre el seu estat. "Arriba amb jet lag, cansat del viatge i després de dos mesos sense competir", explica. I el considera un base diferent a Alex Renfroe si bé admet que el BAXI Manresa no canviarà radicalment la forma de jugar ja que Fisher es pot adaptar a allò que es necessita al Nou Congost. Del què està segur Peñarroya és que Renfroe ha parlat a les mil meravelles a Fisher del BAXI Manresa. 

La plantilla de BAXI Manresa encara és curta i li cal un o dos jugadors al joc interior. Peñarroya veu necessàries aquestes incorporacions al mateix moment que és conscient de les limitacions que imposa el mercat i de l'esforç que Román Montañez està fent per resoldre la situació. En cap cas, creu que el sobreesforç fet a Tenerife passi factura a l'equip. El problema de disposar de pocs efectius és més al dia a dia que no pas el dia de competició. 

Per la seva part, el Kirolbet Baskonia arribarà al Nou Congost directament des d'Istambul. Els bascos van perdre en partit d'Eurolliga contra el Fenerbache (96-87) i passaran pel Bages abans d'afrontar la setmana que ve un doble jornada d'Eurolliga. Velimir Perasovic va suplir fa unes setmanes Pedro Martínez sense que els resultats hagin ni millorat ni empitjoprat. El tècnic croat no podrà comptar amb el seu millor jugador, Tornike Shengaila i té el dubte de Jayson Granger. En canvi, la resta d'arsenal serà al Nou Congost. Marcelinho Huetas viu una segona joventut a Vitòria. Shavon Shields i Darrun Hiliard són sempre una amenaça amb el seu llançament i a l'interior Vincent Poirier assumeix cada dia més galons. A més, podria reaparèixer després de setmanes de lesió Patricio Garino. 
Arxivat a