El Cd'E Manresa disputarà la segona part de Mollerussa el 10 de gener

El partit es va suspendre a la mitja part per culpa de la boira
El partit es va suspendre a la mitja part per culpa de la boira | José Antonio Sánchez
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:22h
La segona part del CF Mollerussa - Cd'E Manresa que es va suspendre el passat 23 de desembre per culpa de la boira és disputarà el proper dijous, 10 de gener a partir de 2/4 de 9 del vespre.

El partit, pertanyent a la setzena jornada, va ser suspès amb 1-0 al marcador, gol d'Albert Delgado als 34 minuts. Cal recordar que el Mollerussa defensa la seva imbatibilitat com a local i el Manresa fa el mateix com a visitant.

Amb aquesta represa el Cd'E Manresa disputarà tres partits -dos i mig- en vuit dies: el dissabte, 5 de gener, Manresa - Vista Alegre. 12h; el dijous, 10 de gener, Mollerussa - Manresa. 20.30h (segona part), i el diumenge, 13 gener, Manresa-Lleida B. 12 h (últim de la primera volta).