El BAXI Manresa anuncia el fitxatge del base Corey Fisher

Per a la posició de pivot sona el nom de Kevin Jones

Foto de fitxa de Corey Fisher en la seva etapa a Burgos
Foto de fitxa de Corey Fisher en la seva etapa a Burgos | ACB
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:05h
El BAXI Manresa ha anunciat aquesta dijous a la tarda la incorporació de Corey Fisher en la posició de base. Es tracta d'un jugador de 1,85 metres i 30 anys nascut a Nova York. Tot i això, no ocuparà plaça d'estranger ja que disposa també de passaport georgià. Fisher arribarà al Bages en les properes hores i es posarà de seguida sota les ordres de Joan Peñarroya. Si no hi ha cap obstacle podria debutar el proper diumenge contra el Baskonia. Tindrà el difícil repte de suplir Alex Renfroe. 

Es tracta d'un jugador amb experiència a la lliga Endesa. Fisher va jugar al San Pablo Burgos la temporada passada i va fer unes mitjanes d'11 punts i 3 assistències per partit. La seva actuació va contribuir a la permanència del conjunt burgalès. Prèviament, havia defensat la samarreta del Joventut de Badalona. Al llarg de la seva carrera, també ha jugat en països tan diversos com Turquia, Rússia, Xina, Croàcia, Veneçuela, Lituània, Puerto Rico i França. Durant la present temporada ha jugat uns quants partits amb el Provence francès.

Solucionat el fitxatge d'un base, els esforços de Román Montañez es centren ara en incorporar un ala-pivot que supleixi Justin Doelman. Segons avança el periodista de La Xarxa Óscar Herreros, el BAXI Manresa està interessat en Kevin Jones. És un altre home amb experiència a la lliga Endesa ja que la temporada passada va estar uns mesos al Baskonia per jugar després al Nanterre francès. Actualment no té equip. 
Arxivat a