«El meu primer Nadal al Kursaal» torna fins divendres a la sala petita

Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:55h
El Jan i la Júlia condueixen «El meu primer Nadal al Kursaal»
El Jan i la Júlia condueixen «El meu primer Nadal al Kursaal» | MEES
L'espectacle El meu primer Nadal al Kursaal torna aquest dimecres i fins a divendres a la sala petita. Després de les 5 funcions que es fan fer els dies 27 i 28 de desembre, aquesta setmana tornarà a acollir aquest muntatge cada tarda a les 16.30 h i a les 18h. Protagonitzat pels germans Jan i Júlia, personatges coneguts del Servei Educatiu del Kursaal, ens explicaran com viuen i preparen el seu Nadal. 

Aquest és el setè any consecutiu que s'ofereix aquest espectacle participatiu adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys. Un espectacle en què tots plegats cantarem cançons de Nadal, i no hi faltaran el tió, els reis d'Orient, el pessebre, l'arbre de Nadal... i moltes sorpreses més.

Les entrades costen 10 euros, preu únic, i es poden comprar al teatre Kursaal i Internet, i una hora abans de la representació. 

El meu primer Nadal al Kursaal és un espectacle del Servei Educatiu del teatre que té com a protagonistes el Jan i la Júlia, els dos germans que ja han compartit amb molts infants un dia de la seva vida amb ‘El meu primer Kursaal', ‘La llegenda de Sant Jordi', ‘Jan i Júlia: benvinguda nanny!' i ‘Jan i Júlia: let's go camping'.  En aquesta ocasió, conviden als nens i nenes a viure amb ells la màgia del Nadal. Aquesta producció del Servei Educatiu del Kursaal compta amb la direcció de Sílvia Sanfeliu, Sílvia Blavia i Albert Ruíz com a actors protagonistes, amb David Sisó al piano, Ernest Larroya a la bateria i Alexis Cabrillana, al baix; i amb coreografies de Guillem Cirera.