La Fàbrica Vella de Sallent estrena nova programació amb vint propostes

L'espai cultural de la Fàbrica Vella acollirà vint propostes el primer semestre de 2019
L'espai cultural de la Fàbrica Vella acollirà vint propostes el primer semestre de 2019 | Pere Fontanals
Redacció
31 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:19h
Lapònia de Roger Coma i Bona Gent de Quim Masferrer, són alguns dels espectacles que es podran veure a la Fàbrica Vella en aquesta segona temporada que començarà aquest mes de gener i que s'allargarà fins al juny.

Hi ha programats quinze espectacles i cinc Dijous Divins que conformen, en total, vint propostes ben diferents. La nova programació busca mantenir l'equilibri entre el teatre i la música, afegint també altres disciplines com la dansa, la màgia o el cinema per arribar a un públic ben divers.

A part de l'estrena absoluta de Lapònia a Sallent i l'espectacle Bona Gent, el 13 i 29 de gener, cal destacar que la Fàbrica Vella serà la tercera seu del Festival de Cinema Solidari Clam durant la setmana del 3 al 12 de maig. S'oferiran tres curts amb música en directe interpretada per l'orquestra Bacassis.

En l'àmbit del teatre, es presentaran les obres Només una vegada, sobre la violència de gènere, La iaia, per la setmana de la gent gran, i Mi vecindario emmarcada dins els actes del dia de la dona treballadora.

Per al públic familiar i jove s'ofereix un ventall de propostes de diferents disciplines titulades Set de màgia, Land, Big Drums de Camut Band i Xiula. Per als amants de la música, s'ha programat un espectacle purament musical: el quintet de veus Beat Voices.

Una de les propostes fortes de la programació de la Fàbrica Vella són les DO. Una forta aposta pels artistes i entitats locals. S'espera el concert Va de tecles, organitzat per l'Escola de Música, La Resclosa, un petit tast de cultura tradicional, NOSaltres, de l'Esbart Vila de Sallent, i per últim, hi haurà una nova edició dels clàssics Embotits.

La programació es completarà amb els Dijous Divins, marca pròpia de la Fàbrica Vella. Cançons des del mirall, Ukeveve, Ual·la, Bug i Jordina Roca i Albert Rodas són els artistes que posaran el toc musical en aquestes jornades gastronòmiques.

Les entrades es poden comprar presencialment a l'Ajuntament de Sallent, o a través de la plataforma codetickets.com.