El CN Rubí B s'escapa del CN Minorisa al final del partit (5-11)

Els manresans van fer un bon partit, però el desgast els va passar factura

29 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:17h
En el darrer partit de l'any, el CN Minorisa no va poder mantenir el ritme de partit que va imposar el CN Rubí B i va acabar perdent per 5-11. Els manresans buscaven trencar la mala ratxa de resultats, o com a mínim oferir un bon waterpolo per recuperar la confiança en el joc. Només es va aconseguir el segon dels objectius.

El primer quart va ser molt igualat, amb bones defenses i aturades de mèrit dels porters. D'aquesta manera el marcador només es va moure en una ocasió, va ser en transformar un penal els del CN Rubí. El partit estava igualat i les oportunitats feien que el públic gaudis del waterpolo.

El segon període, només començar, va portar el primer gol dels bagencs, que de la mà de Pelegrín posaven l'empat en el marcador. La resposta dels forans va ser immediata, posant-se 1-3, tot i que els de Calvo van tenir superioritat numèrica que no van poder convertir en gol. D'aquesta manera, amb dificultats cara a gol, però, amb bon joc i bona defensa, s'arribà a l'equador de l'enfrontament.

Després del canvi de camp les defenses es van obrir. L'intercanvi de gols va estar present, però la millor part va ser per als vallesans, 2-3, amb gols locals del juvenil Masplà. Els punts quedaven a tres gols de diferencia, 3-6.

El desgast del partit va ser present en el quart dels temps de joc, la qual cosa va fer que el parcial final fos de 2-5 per als del CN Rubí. Els gols dels de casa van ser anotats per Masplà i el boia Muñoz.

Arbitratge a càrrec de JM. Asensio i A. Izquierdo.

Van assenyalar cinc exclusions temporals i un penal a jugadors locals per tres exclusions als visitants.

Parcials: 0-1, 1-2, 2-3, 2-5.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, K Muñoz 1, E Martínez, M Puerta i L Villaró.
CN Rubí B: O Castillo, D Granados 1, A Marcè, S Pina 2, R Tomàs 1, A Soto 1, D de Recasens 1, A Pàez, D Sanpau 1, E Pérez 2, I Pina 2 i A Fernández.