Conveni amb la Fundació la Cova per promocionar el Centre d'Espiritualitat i el Camí Ignasià

Lluís Pagès, amb Joan Calmet i Valentí Junyent a alcaldia
Lluís Pagès, amb Joan Calmet i Valentí Junyent a alcaldia | AjM
Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:15h
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director executiu de la Cova Sant Ignasi Manresa Fundació Privada, Lluís Pagès, han signat aquest divendres un conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 8.800 euros a l'entitat per a l'adequació i conservació del Santuari de la Cova i de la Casa d'Espiritualitat i per a la rea lització d'activitats que promoguin el turisme en aquests dos edificis que formen part del patrimoni històric i religiós de la capital del Bages. A l'acte de signatura també hi ha assistit el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

La subvenció de l'Ajuntament servirà per fer front a una part de les despeses derivades de la realització d'aquestes activitats, com l'edició de quadríptics informatius i plànols turístics que estaran disponibles a l'Oficina de Turisme, l'Oficina de recepció i acollida als visitants del Santuari i en diverses fires i exposicions, campanyes en els mitjans de comunicació i organització de visites guiades especialitzades.

Amb aquest conveni l'Ajuntament de Manresa manifesta la seva voluntat de col·laborar amb les entitats que tenen la finalitat de promocionar el turisme a Manresa i al Bages a través de diversos actes i tallers. En aquest àmbit, la Fundació de la Cova de Sant Ignasi representa un valor essencial dins del punt de vista cultural, històric i religiós de la ciutat.