Ja es coneixen els tres finalistes del 17è Premi Simeó Selga del Rotary

La Locomotora Negra actuarà a la Gala Doctor Simeó Selga
La Locomotora Negra actuarà a la Gala Doctor Simeó Selga | Promocional
Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:30h
La creació d'un grup de dol adreçat a infants i adolescents, l'equipament d'una sala de fisioteràpia per a la residència del barri de la Sagrada Família de Manresa i la posada en marxa d'un projecte de promoció de l'èxit escolar són les tres propostes finalistes de la 17a edició del Premi Simeó Selga que convoca el Rotary Club de Manresa-Bages. Són tres projectes de caràcter social que han presentat tres entitats del territori: el Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central, la Residència del Barri de la Sagrada Família de Manresa i Creu Roja.

Un jurat format per professionals i experts han escollit els tres projectes finalistes, que es posaran a votació en la primera edició de la Gala Simeó Selga que se celebrarà el diumenge 20 de gener de 2019 al Teatre Kursaal. Així, serà el públic assistent a aquesta gala el que tindrà l'última paraula i escollirà la proposta guanyadora.

El Premi Simeó Selga és un guardó únic a la comarca que té una llarga trajectòria i que contribueix a fer realitat projectes d'interès social impulsats per entitats i associacions del territori. El premi estarà dotat amb els beneficis que es generin en la gala.

Gràcies al Premi Simeó Selga, en edicions anteriors han fet realitat els seus projectes l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d'Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l'Associació Síndrome d'Asperger de la Catalunya Central, l'Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, AMPANS, #Invulnerables i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès en dues ocasions.

El 20 de gener, primera Gala Doctor Simeó Selga

El Teatre Kursaal acollirà, diumenge 20 de gener del 2019, la primera edició de la Gala Doctor Simeó Selga. Serà un esdeveniment que aplegarà artistes de primer nivell que organitza el Rotary Club de Manresa-Bages i que agafa el relleu al Concert de Reis. La prestigiosa formació de jazz La Locomotora Negra actuarà en aquesta gala junt amb Anaïs Vila, La Crica-Circ i Salva Racero. El periodista i escriptor manresà Genís Sinca també hi prendrà part.

En el decurs de la gala, els assistents elegiran la proposta guanyadora d'entre les tres finalistes a través d'una votació electrònica. Igual que l'any passat, les votacions es faran per Internet a través dels dispositius mòbils del públic assistent. L'objectiu és fer partícip la ciutadania del Premi Simeó Selga.  

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Kursaal o través de la seva pàgina web a un preu de 22 euros i, anticipades fins al 6 de gener, a 20 euros.