Un BAXI Manresa en precari oferirà la seva lluita a Tenerife

Les baixes de Justin Doellman i Alex Renfroe deixen els bagencs molt curts d'efectius de cara al partit de dissabte

Últim enfrontament del Bàsquet Manresa a Tenerife, amb Montañez encara de jugador
Últim enfrontament del Bàsquet Manresa a Tenerife, amb Montañez encara de jugador | Á. Pérez
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:31h
Els adeus de Justin Doellman i Alex Renfroe han centrat bona part de la prèvia del partit que enfrontarà el BAXI Manresa amb l'Iberostar Tenerife en pista insular (dissabte, 20.30h). Joan Peñarroya, tècnic dels bagencs, ha agraït la implicació d'un Justin Doellman que no ha acabat de trobar-se bé en tota la temporada i que "en un gest que l'honora ha pres la decisió de no continuar". El terrassenc ha admès els riscos del fitxatge aquest estiu alhora que ha lamentat "no haver coincidit tres o quatre anys abans" amb l'ala-pivot de Cicinatti. I sobre Renfroe, el tècnic del BAXI Manresa també ha comentat que els riscos eren evidents però que la seva incorporació generava més consens amb Román Montañez. L'enorme nivell mostrat per Renfroe ha portat els bagencs a la cinquena posició de la lliga Endesa però la contraprestació ha estat rebre una important oferta. Sempre quedarà el consol que l'operació econòmica que fa el Bàsquet Manresa és molt bona.

Amb les dues sortides i sense cap arribada, la plantilla queda ara molt curta i això preocupa a Peñarroya. El tècnic mai s'havia trobat amb tants pocs jugadors a les seves ordres i tampoc recorda que cap equip ACB s'hi hagi trobat recentment. L'equip viatjarà sense cap base i completarà la convocatòria amb els joves David Efanbé i Pau Treviño. El problema de disposar de tants pocs efectius ja no rau en només en els partits sinó en la qualitat dels entrenaments. "Els dos darrers partits hem salvat la precarietat. I ara ja no sé quina paraula hi ha per sobre. Lluitarem el partit. Portem tres o quatre setmanes en què el nostre nivell del dia a dia no és el que voldríem. No perquè els jugadors no vulguin. Però la manca d'efectius ha fet baixar molt el nostre nivell d'entrenaments". D'aquestes paraules se'n desprèn clarament que Peñarroya espera que no es demori massa la incorporació dels nous jugadors. 


L'Iberostar Tenerife es troba a la classificació amb una victòria menys que el BAXI Manresa. Els de Txus Vidorreta és un dels equips que s'autoimposa com a obligació ser a la copa del rei. Fa uns setmanes van perdre l'anotador Thad McFadden però han incorporat Devin White. Es tracta d'un conjunt amb una plantilla molt compensada i que llença molt de tres punts.
Arxivat a