Ramon Vancells tornarà a encapçalar la llista de la CUP a Monistrol de Calders

Ramon Vancells, Laura Pujadas, Toni Edo i Aida Coca
Ramon Vancells, Laura Pujadas, Toni Edo i Aida Coca | CUP
Redacció
27 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:02h
La CUP de Monistrol de Calders es presenta a les eleccions de maig de 2019 amb la voluntat de recuperar l'alcaldia que va perdre a causa d'una moció de censura presentada pel PDECat i ERC a mig mandat passat. I saben que per fer-ho necessiten aconseguir la majoria absoluta i així evitar la reedició del pacte actual.

És per això que aquest dijous han fet públiques les persones que encapçalaran la llista en les seves primeres quatre posicions. Qui va ser alcalde durant l'inici del darrer mandat, Ramon Vancells, encapçalarà la llista. El seguiran Laura Pujadas, Toni Edo i Aida Coca, tots quatre, segons han assegurat, "amb el convenciment i la disponibilitat" per governar l'Ajuntament de Monistrol de Calders.

La CUP fa mesos que treballa per tal de bastir una candidatura "àmplia i al servei de tots els monistrolencs, deixant de banda la confrontació i mirant cap al futur". La formació rupturista assegura que no ha tingut cap problema per omplir la llista electoral, "però calia que la gent que l'encapçalés tingués disponibilitat i capacitat" per fer-se càrrec de la gestió municipal durant els propers quatre anys.

En un comunicat asseguren que "volen tornar a veure un Ajuntament ple de gent parlant de quines són les necessitats, mancances i anhels d'aquest poble, gent activa que no en té prou de ser governats sense més, i que vol saber com s'administra el que és seu".