A presó el presumpte autor de l'apunyalament d'un jove en un bar de Santpedor

La víctima evoluciona favorablement a la UCI de Sant Joan de Déu després que s'hagués arribat a témer per la seva vida

Els jutjats de Manresa
Els jutjats de Manresa | Mar Martí
26 de desembre del 2018
Actualitzat el 27 de desembre a les 17:05h
El titular del Jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Manresa ha decretat presó provisional per al noi de 20 anys que el dia de Nadal al matí va ser detingut acusat d'apunyalar un jove en el bar Núria de Santpedor, tal i com va avançar en primícia NacióManresa el mateix dimarts al matí. Arran de la detenció ha transcendit que l'agressor és germanastre de la víctima.

El detingut, WAVV, de 20 anys, s'ha negat a declarar davant del jutge i aquest n'ha decretat, aquest dimecres, presó provisional sota una acusació que fiscalia i la instrucció determinarà entre homicidi en grau de temptativa o de lesions greus.

El ferit, EBM, de 28 anys, evoluciona favorablement a l'UCI de Sant Joan de Déu després que hagués de ser intervingut d'urgències en estat crític.

El passat dimarts, dia de Nadal, a 2/4 de 7 del matí, el detingut presumptament es va adreçar al bar Núria de Santpedor i va apunyalar per l'espatlla la víctima, causant-li una ferida molt greu, fins al punt que el jove va haver de ser intervingut quirúrgicament aquell mateix matí.

Sobre les 8 del mateix matí, les policies locals de Santpedor i Sant Fruitós de Bages, treballant de forma mancomunada, van detenir el presumpte agressor a la plaça Catalunya, a prop de casa de la seva germana i va ser lliurat als Mossos que aquest dimecres l'han portat a declarar davant el jutge.

La instrucció la continuarà el Jutjat d'instrucció número 2, que era el que estava de guàrdia dimarts passat, en comptes del 3.
Arxivat a