VÍDEO El «Bona Nit» més emotiu pels presos de Lledoners amb una versió de la popular cançó d'Els Pets

Milers de persones es concentren a les portes de la presó per acompanyar els líders independentistes en el vespre de Nadal

25 de desembre del 2018
Actualitzat a les 22:17h

La presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (el Bages) s'ha tornat a omplir, aquest dimarts 25 de desembre, de solidaritat. Ha estat un gest de milers de persones que habitualment s'hi concentren, tot i que aquesta nit de Nadal ha tingut un caràcter especial. L'objectiu dels concentrats ha estat acompanyar els presos polítics en una nit tan especial com aquesta i fer-los notar l'escalf. 

Un dels moments més emotius de la nit ha estat quan els milers de persones han cantat el "Bona nit" als líders independentistes empresonats amb una adaptació de la popular cançó d'Els Pets, tal com es pot veure en el vídeo que encapçala aquesta notícia.

Totes les persones que s'han aplegat a les portes del centre penitenciari ho han fet entre estelades i pancartes de suport i solidaritat. 
    
Com és habitual, els Joan Bonanit els ha adreçat unes últimes paraules abans d'anar a dormir. I en resposta Oriol Junqueras s'ha tornat a fer sentir aquest Nadal, en una resposta que ha aixecat aplaudiments entre els concentrats.