La moianessa Carla Ubasart, campiona d'Espanya absoluta de judo

Carla Ubasart, segona per l'esquerra, amb l'or al coll
Carla Ubasart, segona per l'esquerra, amb l'or al coll | Arxiu particular
25 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:04h
La judoka del Moianès Carla Ubasart es va proclamar campiona d'Espanya de categoria absoluta per a -57kg el passat cap de setmana a Càceres, després de derrotar en una difícil final la navarresa Jaione Equisoain. Ubasart entrena actualment al Club Carlos Sotillos de Madrid.

Un altre judoka de casa nostra, Pol López (Esport-7), va quedar setè en la categoria de -66kg, després de perdre el pas al combat pel bronze en un combat resolt amb polèmica. Pol López és un judoka de categoria júnior, que actualment està entrenant al CAR de València.

També va participar en el campionat la judoka júnior Clàudia Salgado (Judo Moià), en la categoria -78kg. No va poder classificar-se al perdre el seu primer combat.