Els panells informatius de la C-55 estan pendents de la instal·lació de comptadors

El Servei Català del Trànsit apunta que començaran a funcionar durant el mes de gener després de més d'un any aturats

24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:26h
Panell de la C-55 donant informació dels descomptes a la C-16
Panell de la C-55 donant informació dels descomptes a la C-16 | Montepio
Els panells informatius d'incidències de la C-55 es troben a l'espera que Endesa hi instal·li els comptadors, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, perquè puguin començar a funcionar un any i tres mesos després que el Departament de Territori i Sostenibilitat iniciés les obres per instal·lar-los.

El Servei Català de Trànsit ha explicat a NacióManresa que la tramitació dels comptadors es troba en la seva darrera fase i que, calculen, durant el mes de gener els panells començaran a funcionar amb normalitat. Durant aquest any passat els panells només han informat dels descomptes de la C-16.

Els panells han d'informar d'incidències en el trànsit a la C-55 i de vies alternatives per evitar els col·lapses que es generen en aquesta via. El projecte incloïa la instal·lació de cinc panells d'informació variable a diversos punts de la C-55 i la C-16 i en d'altres carreteres confrontants que indicaran l'estat de les vies i del trànsit, indicant el temps de recorregut.
 
En el tram de la C-55 comprès entre Castellbell i el Vilar i Manresa, s'han instal·lat senyals de missatge variable (col·locats al costat de la calçada) per informar els usuaris de la velocitat màxima o de restriccions de trànsit en funció de l'estat de la carretera i de possibles incidències.
Arxivat a