El Manresa FS guanya a Santa Coloma i acaba la primera volta segon (6-7)

Manresa FS
Manresa FS | MFS
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:23h
El Manresa FS se'n va de vacances mantenint la segona posició a la classificació després de la important victòria aconseguida diumenge a Santa Coloma de Gramenet contra la Unión per 6-7. Els primers instants de partit varen ser molt dolents per part manresana, tant és així que el Manresa estava fred sobre el parquet del pavelló Nou.

El conjunt local s'avançà en el marcador aprofitant aquest mal estar dels visitants. Passats els minuts, els del Bages varen entrar al partit gràcies a un gran gol de Corvo des de 30 metres al veure al porter local avançat. Aquest fet va donar ales als manresans que en un marge de 3 minuts varen donar la volta al marcador amb dos gols més.

Al descans i amb el parcial d'1-3, i només encetar-se el segon temps, Santa va fer el quart i semblava que aquest fet decidiria el partit. Poc desprès, Òscar va fer el cinquè, i a partir d'aquí va ser on els locals optaren pel joc de cinc. Amb aquest sistema reduïren diferències amb un gol, però els bagencs respongueren amb dos més deixant un parcial de 2-7 a 8 minuts per al final.

La golejada era patent i pintava que es podia ampliar. En atac, però, els manresans erraven una i altre vagada en accions de gol de dos contra u. Un autogol de Lavado i tres gols més dels locals, l'ultim d'ells a dos segons per acabar varen ajustar un marcador que podria haver estat ben diferent.

Unión Sta. Coloma: Ramon,Pusi, Alex,Busquets, Povedano / Manel, Wesley, Kevin,Gabi,Omar,Kenya

Manresa FS: Aleix, Lavado, Santa, Asis, Corvo / Nil, Guell, Oscar, Pep, Tanti, Bixi.

Àrbitres: Bastida i Velasco

Gols: 1-0 Manel m 5, 1-1 Corvo m 12, 1-2 Santa m 12, 1-3 Corvo m 15, 1-4 Santa m 22, 1-5 Oscar m 25, 2-5 Busquets m 28, 2-6 Asis m 32, 2-7 Asis m 32, 3-7 Lavado pp m 34, 4-7 Alex m 38, 5-7 Povedano m 40, 6-7 Gabi m 40