Tomàs Misser i Emma Roger s'imposen en el 7è Ciutat de Manresa de Ciclocròs

Un total de 165 ciclistes han pres part en la prova organitzada per Esport Ciclista Manresà aquest diumenge al Congost

Tomàs Misser s'ha imposat en la categoria elit masculina
Tomàs Misser s'ha imposat en la categoria elit masculina | ECM
Redacció
23 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:01h
Tomàs Misser (Orbea Sport Club) i Emma Roger (Sismic Wear) han estat els vencedors de la categoria Elit del 7è Ciutat de Manresa de Ciclocròs que s'ha disputat aquest diumenge al Congost en un dels millors circuits d'aquesta especialitat de Catalunya. La prova ha comptat amb la participació de 165 ciclistes entre totes les categories, que anaven des de principiants fins a màsters 60.

De la mà de l'Esport Ciclista Manresà i amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, la zona esportiva del Congost i l'entorn del parc del Cardener han acollit aquest diumenge una prova colorida i d'esforç d'aquesta disciplina ciclistasón a punt per acollir, el diumenge 23 de desembre, els millors ciclistes de totes les edats, des de principiants fins a màsters 60, per disputar el 7è edició del trofeu Ciutat de Manresa de Ciclocròs.

Un dels millors circuits de Catalunya

Com en l'edició de 2017, els organitzadors han dissenyat un circuit espectacular d'uns tres quilòmetres, amb trams agraïts per als aficionats i per als participants. El traçat, entre els camps de futbol, rugbi i beisbol del Congost i també a la zona de lleure de l'altra banda de la carretera, a tocar del riu Cardener, ha combinat els trams de terra amb els d'herba. El traçat, que és considerat un dels millors de Catalunya, "és idoni amb herba, terra i fang, i en un entorn idíl·lic", que té, entre les seves peculiaritats, la presència de zones on els participants poden avançar-se i fer que la prova guanyi en interès i competitivitat.

Suport a l'hospital de dia d'oncologia i hematologia d'Althaia

El VII Ciclocròs Ciutat de Manresa ha tingut en aquesta edició una caràcter solidari i destina un euro de cadascuna de les inscripcions per al projecte de mecenatge per a l'Hospital de Dia d'oncologia i hematologia de la Fundació Althaia. 

Una prova que es disputa des del 2012

La ciutat de Manresa té encara en el record grans matinals de ciclocròs d'àmbit estatal, quan el corredor manresà Francesc Sala (campió d'Espanya els anys 1982, 1985, 1987 i 1988) lluitava contra els millors especialistes bascos del moment. Amb motiu d'aquests precedents, l'entitat Esport Ciclista Manresà va decidir impulsar aquestes curses a la ciutat i organitzar el Ciutat de Manresa, que es disputa des del 2012 ininterrompudament.

- Classificacions Elit, sub-23 i M30
- Classificacions Elit femení i júnior
- Classificacions Cadet/Júnior femení i cadet
- Classificacions Màsters M40, M50 i M60