L'Escolania de Montserrat captiva el Kursaal en el Concert de Nadal d'Ampans

El moment més emotiu va ser el final, quan el Cor de l'Escola Jeroni de Moragas d'Ampans va cantar conjuntament amb l'Escolania "Un cant a la vida"

L'Escolania de Montserrat i el cor de l'escola d'Ampans, plegats a l'escenari del Kursaal
L'Escolania de Montserrat i el cor de l'escola d'Ampans, plegats a l'escenari del Kursaal | Ampans
Redacció
22 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:13h
Un any més, el teatre Kursaal ha acollit el Concert de Nadal Amics d'Ampans. Les veus de l'Escolania de Montserrat han estat les protagonistes del concert d'enguany, que han omplert el Kursaal de gom a gom  per veure un dels cors més antics d'Europa i reconegut internacionalment.

El moment més emotiu va ser el final, quan el Cor de l'Escola Jeroni de Moragas d'Ampans va cantar conjuntament amb l'Escolania Un cant a la vida. Es tracta d'una cançó escrita pels alumnes de l'escola i que el videoclip, que es va projectar al Kursaal, compta amb la participació d'artistes catalans reconeguts com Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Els Catarres, Gossos o la mateixa Escolania de Montserrat, entre d'altres. Mentre sonava Un cant a la vida, els nois i noies del cor de l'escola Jeroni de Moragas s'unien, juntament amb l'Escolania de Montserrat, per cantar en directe la cançó que ells han escrit i protagonitzat.
  El concert de Nadal d'Ampans compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. Els beneficis obtinguts amb les entrades, van destinats al programa de beques per a famílies. L'any passat, 406 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques i altres esdeveniments com el Concert de Nadal. En total, durant l'any passat, Ampans va destinar més de 90.000 euros en beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.