La llibreria Timbaler guanya el concurs d'aparadors de Nadal a Santpedor

Detall de l'aparador de la llibreria el Timbaler
Detall de l'aparador de la llibreria el Timbaler | AjStp
Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:26h
Amb un pessebre de figures de material escolar, la llibreria el Timbaler ha guanyat l'edició d'enguany del concurs d'aparadors de Nadal que organitza l'Ajuntament de Santpedor en col·laboració amb la CUSA. En total s'hi han presentat 12 comerços i el jurat estava conformat per alumnes del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials de L'institut Guillem Catà de Manresa. 

El jurat ha visitat durant la darrera setmana els 12 comerços participants i ha donat a conèixer els guanyadors que són:

- Primer premi, dotat amb 175€ que atorga l'Ajuntament de Santpedor per a l'establiment Llibreria Timbaler, s'ha valorat sobretot el disseny i originalitat amb els elements d'elaboració pròpia.

- Segon premi, de 125 € que atorga la Cusa per a l'establiment L'Estanc, s'ha valorat sobretot l'harmonia de colors i modulació cromàtica.

- Premi a la millor decoració interior, de 125 € que atorga l'Ajuntament de Santpedor per a l'establiment Cal Taró, s'ha valorat sobretot la utilització de motius florals i elements d'elaboració pròpia

Fomentar el dinamisme del comerç

Les bases per participar en el concurs establien que havien de ser establiments d'àmbit comercial i de restauració del municipi, que havien de tenir la decoració nadalenca exposada entre els dies 15 i 23 i que calia que formalitzessin la inscripció de manera gratuïta a l'Ajuntament de Santpedor.

Pel que fa a la decoració, es podia fer servir tot tipus de material per la decoració, però com a Vila Florida s'ha valorat també l'ús de flor i plantes naturals o bé motius florals. La decoració i ornamentació nadalenca tant podia ser interior com exterior.

Els premis es donen coincidint amb la festa del comerç, aquest diumenge dia 23, en què els establiments de santpedor obren tot el matí i se celebra a la plaça Gran el Cagatió.
Arxivat a