Els Carlins celebrarà les festes de Nadal oferint sis funcions dels seus mítics «Pastorets»

Els Pastorets tornen als Carlins per Sant Esteve
Els Pastorets tornen als Carlins per Sant Esteve | Jordi Forés
Redacció
20 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:44h
El dia de Sant Esteve (26 de desembre), i com ja és tradició des de fa més de cinquanta anys, el teatre dels Carlins de Manresa aixecarà el teló per donar la benvinguda a l'espectacle de les festes nadalenques per excel·lència: Els Pastorets, que van començar a assajar-se a finals de setembre i que compten amb la participació d'una seixantena de persones, entre actors i actrius, tècnics, personal de sala i tramoies.
 
Enguany, i com en l'edició passada, l'espectacle té com a director artístic l'actor manresà Ivan Padilla i compta, com a novetat, amb la incorporació de Maribel Montardit, que ha fer d'ajudant de direcció. Seguint la tònica dels darrers anys, l'obra durarà poc més de dues hores i comptarà amb els mateixos actors. Així, trobarem a Pere Font fent de Satanàs; Dani De Pedro encarnant el paper de Llucifer, i David Capsada i Jordi Vilamú donant vida al Lluquet i el Rovelló, respectivament.
 
Dies i hores de les funcions
 
A banda de per Sant Esteve, Els Pastorets dels Carlins es podran veure els dies 29 i 30 de desembre i 1, 4 i 6 de gener. Totes les funcions començaran a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu d'11 euros i es poden reservar o comprar al punt d'informació de la Sala Els Carlins, al carrer de Sant Miquel, 10, o per internet, a través d'aquest enllaç.