La 62a Innocentada de Manresa s'estrenarà al gener i viatjarà a la Segona República

Sota el títol "Cabaret 33", la farsa identitària de la capital del Bages compta amb text de Sílvia Sanfeliu i direcció de Jordi Gener

La 62a Innocentada de Manresa ja ha posat les entrades a la venda
La 62a Innocentada de Manresa ja ha posat les entrades a la venda | Cabaret 33
Redacció
20 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:17h
Ja hi ha dates. Els dos darrers caps de setmana de gener (incloent-hi el divendres) la Innocentada de Manresa tornarà al Teatre Conservatori. Sota el títol de Cabaret 33, la farsa identitària de la capital del Bages arriba, enguany, a la seixanta-dosena edició. I ho fa amb el mateix esperit de l'any passat: escurçant la durada de l'obra; integrant els balls del cos de dansa en la trama, i oferint entrades a preus assequibles; unes entrades que ja són a la venda i que tenen un cost de 15 euros (de 13 pels menors de 25 anys; pels majors de 65, i pels socis del Galliner i de l'Agrupació Cultural del Bages).

Amb un text de l'actriu i directora manresana Sílvia Sanfeliu, Cabaret 33 repeteix director -el també actor Jordi Gener- i coreògrafa -la ballarina Ariadna Guitart-, i comptarà amb un elenc de dotze actors i un cos de dansa format per quinze ballarins que, segons han avançat els membres de la comissió impulsora de l'obra, "oferiran coreografies de diversos estils, ritmes i dinàmiques", que fins i tot inclouran la dansa oriental.

L'argument de l'obra traslladarà els espectadors a l'any 1933. En plena Segona República, una companyia de cabaret es prepara per dur a terme el seu darrer espectacle. Al Teatre Conservatori de Manresa. De nou, doncs, i seguint en la línia de l'any passat, el públic assistent formarà part activa de l'acció escènica. La funció comença, però un incident sobtat obliga a aturar-la: alguna cosa ha passat amb l'actriu principal. Lluny de suspendre l'actuació, els membres de la companyia es faran seu el The show must go on de Mercury i buscaran, a corre-cuita, algú que substitueixi la diva de l'obra... però l'arribada de nous personatges al teatre complicarà, encara més, la situació.

Música, humor, i uns tocs d'intriga seran els encarregats de teixir la trama de la seixanta-dosena sàtira manresana, que tiraran endavant els actors Iolanda Segura, Dolors Garzón, Joan Domènec, Xavier Blancafort, Marc Alberti, Esther Martínez, Txell Vall, Daniel Pérez, Albert Giralt, Nèlia Rincón i Maribel Montardit.

Les entrades es poden comprar per internet, a través d'aquest enllaç, o presencialment, a les taquilles del Kursaal. Els horaris de les funcions seran: divendres 18 i 25 de gener a les nou del vespre; dissabtes 19 i 16 de gener a les nou del vespre, i diumenges 20 i 27 de gener a les sis de la tarda.