Tres bèsties del Blues i el Boogie-Woogie tancaran divendres la temporada 2018 de la Barlins

Lluís Coloma Trio farà les delícies dels amants del Blues i el Boogie-Woogie aquest divendres a la Barlins
Lluís Coloma Trio farà les delícies dels amants del Blues i el Boogie-Woogie aquest divendres a la Barlins | Promocional
Redacció
20 de desembre del 2018
Actualitzat el 25 de desembre a les 15:23h
La Barlins Teatreria s'acomiadarà del 2018 fent un homenatge al Blues i al Boogie-Woogie. I ho farà de la mà de tres dels màxims exponents d'aquests estils a Europa: el pianista Lluís Coloma, el contrabaixista Manolo Germán i el bateria Marc Ruiz. Amb més de disset anys de trajectòria, la formació, batejada amb el nom de Lluís Coloma Trio, interpretarà, a la sala manresana, les peces que componen el seu darrer disc, Boogie Wins Again, que destaca per la força, la profunditat i el sentiment que transmet i que farà viatjar, els assistents, pels senders del Blues i del Boogie-Woogie, amb ritmes trepidants i frenètics que, de ben segur, no deixaran ningú indiferent.

Considerat un dels pianistes més reconegudes del panorama musical, Coloma ha estat guardonat amb els premis "Músic de l'any 2003" de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya; "Artista BluesCat 2006" i "Premis Sabadellencs 2007", que atorga anualment la Jove Cambra de Sabadell. Al llarg de la seva carrera, a més, ha ofert conferències i classes magistrals sobre la història del Blues i el Boogie-Woogie, convertint-se, així, en un dels pocs pianistes de l'estat espanyol capaços de recrear els estils primitius d'aquests gèneres.

El concert que Lluís Coloma Trio oferiran a la Barlins tindrà lloc aquest divendres, 21 de desembre i començarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 12 euros, amb consumició inclosa, i es podran adquirir el mateix dia de l'espectacle, una estona abans que comenci.