Manresa en Comú es presentarà a les eleccions amb Ana C. Querol de cap de llista

per Redacció , 19 de desembre de 2018 a les 22:53 |
Ana C. Querol | MenComú
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de realitzar les eleccions primàries amb la única candidatura d'Ana C. Querol durant els passats dies 14 i 15 de desembre, el grup local de Catalunya en Comú a Manresa l'ha confirmada com a candidata a les eleccions municipals del proper mes de maig.
 

Ana C. Querol, membre del grup motor i coordinadora del Comú a Manresa, té 36 anys, és professora d'autoescola i mare de dos fills. Fa gairebé 8 anys que milita a l'esquerra ecologista i és activista per l'escola pública des d'una AMPA i la FAPAC. 

Querol ha manifestat sentir-se molt il·lusionada i expectant davant el repte que se li planteja. "Manresa es mereix obrir l'angular i prendre mesures més ambicioses i realistes, i aquest és l'objectiu, que aquest nou espai de confluència de l'esquerra alternativa, feminista i ecologista ajudi a transformar Manresa per a les persones".


"Tenim clar que el nostre projecte per fer de Manresa una ciutat més justa, amable, sostenible i cohesionada ha de fer-se sentir en les properes eleccions", tot i que manifesta que estan mantenint converses i contactes per possibles aliances amb altres forces polítiques properes. 

 

Participació