Súria celebra la Fira de Nadal i la Fira d'Entitats amb més participació, tot i la pluja

El centre de Súria es va transformar per acollir la Fira de Nadal i d'Entitats
El centre de Súria es va transformar per acollir la Fira de Nadal i d'Entitats | AjSú
Redacció
19 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:57h
El centre urbà de Súria va acollir el passat diumenge la 22a Fira de Nadal i la 4a Fira d'Entitats amb la participació del sector comercial i la presència de més d'una desena d'entitats, xifra superior a la registrada en la darrera edició. La pluja va impedir realitzar totes les activitats previstes, que fins aleshores havien atret un nombre important de persones.

La travessia principal de la vila es va convertir en illa de vianants entre la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora. En aquest espai es van concentrar parades comercials i d'entitats, a més de jocs i activitats infantils.

Les entitats participants en la Fira d'Entitats van ser les següents: Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Associació Cultural El Salí, Associació de Voluntaris, Càritas Parroquial, Casal de la Dona, Centre Excursionista, Colla Castellera Salats, Foment Cultural, Grallers i Geganters del Poble Vell, Rodamón Slot, Societat Atlètica de Súria (SAS) i Súriagats.

En el marc de la Fira de Nadal i la Fira d'Entitats, també va tenir lloc la visita del Patge Reial, que va recollir cartes dels infants adreçades als Reis d'Orient, i diferents activitats solidàries de suport a La Marató de TV3 i a l'organització no governamental (ONG) Mans Unides.

La Fira de Nadal és organitzada per la Unió de Botiguers, dins de les activitats de Súria Punt Comercial. L'organització de la Fira d'Entitats és a càrrec de l'Ajuntament, amb el suport de les entitats i persones participants.
Arxivat a