Fals ho té tot a punt per encetar el programa d'activitats de les festes de Nadal

El tret de sortida el donarà un berenar-sopar al casal de la gent gran

Redacció
19 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:45h
L'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals ha programat, per aquestes festes, mitja dotzena d'activitats lúdiques i participatives adreçades a tots els públics, especialment als més menuts. La primera serà un berenar-sopar al casal de la gent gran, aquest dimecres, 19 de desembre, a partir de les set de la tarda.

La següent tindrà lloc el dia de Sant Esteve, dimecres 26, i consistirà en la visita del Patge Reial, que farà parada al casal de Fals, a partir de les dotze del migdia, per recollir les cartes que els infants vulguin fer arribar als Reis d'Orient.

El dia 31, dilluns, se celebrarà el tradicional sopar de Cap d'Any, que comptarà amb un menú per a adults (30 euros els socis de l'ACR i 45 els que no ho siguin) i un per a infants (8 euros). Per prendre part de l'àpat -que inclourà el raïm per les campanades i cotilló i acabarà amb un espectacle de música i ball- cal reservar tiquet abans del 26 de desembre trucant al 654 029 770 o enviant un correu a [email protected].

Les propostes del 2019 engegaran el dimecres dia 2 de gener, amb la Festa dels Reis al casal de la gent gran. Començarà a les cinc de la tarda i tindrà com a protagonistes uns quants tortells típics d'aquestes festivitats, a repartir entre els assistents.

Els Reis d'Orient encapçalaran, també, les dues darreres activitats programades. La primera, en el marc de la tradicional Cavalcada, el dissabte 5 de gener, i és que un cop finalitzi, a partir de les nou del vespre, el Melcior, el Gaspar i el Baltasar faran parada al casal de Fals per parlar i saludar els més menuts del poble. La segona, durant el dia de Reis -el 6 de gener-, amb l'entrega de les paneres guanyadores del sorteig de Nadal, que se celebrarà a partir de les dotze del migdia a la plaça de l'Església.