Onze persones acaben el curs sobre màrqueting, innovació i exportació a la indústria

Aula de la formació sobre la indústria
Aula de la formació sobre la indústria | Cambra
Redacció
18 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:45h
Onze persones han acabat el programa formatiu de la Cambra que, sota el nom de L'empresa del demà, ha format especialistes en màrqueting digital, innovació i internacionalització per al sector industrial. La proposta formava part del projecte Ocupació al Bages Industrial, amb l'objectiu de capacitar nous perfils professionals adaptats a les demandes de les empreses del territori. Ara, es donaran a conèixer els perfils de les persones formades entre aquestes empreses, per tal que puguin contractar-los quan necessitin incorporar nous professionals.

Gràcies a aquest curs, persones en situació d'atur o bé persones ocupades que volien millorar la seva situació laboral han adquirit els coneixements necessaris per treballar en empreses industrials amb activitat exportadora i amb un alt component innovador. Els alumnes del curs han estat principalment professionals amb perfil administratiu, que han treballat diferents elements relacionats amb la innovació i la internacionalització de les empreses, des del màrqueting digital fins a la indústria 4.0 o el comerç electrònic. En total, han estat 100 hores de formació.

Nova edició el 2019

Està previst que la primavera del 2019 es programi una nova edició d'aquest curs, també en el marc del projecte OBI. Ocupació al Bages Industrial és un programa conjunt de l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona en el qual s'emmarquen diferents propostes adreçades a millorar la competitivitat de la indústria local i a impulsar l'ocupació en aquest sector, a partir d'accions formatives adaptades a les necessitats de les empreses.