El comerç del Guimerà es converteix en l'«ambaixador» dels Reis d'Orient a Manresa

Imatge d'una de les bústies que els comerciants del carrer Guimerà han instal·lat perquè els infants facin arribar la carta als Reis
Imatge d'una de les bústies que els comerciants del carrer Guimerà han instal·lat perquè els infants facin arribar la carta als Reis | Guimerà Comerç
Redacció
18 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:12h
Els comerciants del carrer Guimerà de Manresa encaren les festes nadalenques amb la mirada posada, sobretot, en els més menuts. Amb la voluntat, doncs, de dinamitzar la via i fer-la més atractiva per a la canalla, els establiments comercials repartiran cartes màgiques perquè els infants les puguin fer arribar als Reis. Com? A través d'unes bústies que s'hauran instal·lat al mateix carrer, i que no requeriran que la correspondència porti segell per arribar fins a Orient.

A banda, també han col·locat un Tió de grans dimensions, a qui, de moment, i gràcies a la solidaritat dels nens i nenes, de menjar no n'hi falta.

Finalment, i per acabar d'arrodonir les festes, aquest cap de setmana, de sis de la tarda a vuit del vespre, dos pastors es passejaran pel carrer en qüestió i obsequiaran tots els menuts amb bombons, xocolata i caramels. L'acció es repetirà, també, el dilluns 24, d'onze del matí a una del migdia.