El CN Minorisa tanca l'exercici econòmic amb un saldo positiu de 693 euros

Assemblea del CN Minorisa
Assemblea del CN Minorisa | CNM
Redacció
18 de desembre del 2018
Actualitzat el 19 de desembre a les 9:30h
L'Espai Jove Joan Amades de Manresa va ser l'escenari triat pel CN Minorisa per fer la seva Assemblea General Ordinària de 2018. Després de la introducció del president Lluís Lázaro, es van ratificar els nous membres de la Junta Directiva. En aquest cas, fou aprovada unànimement la incorporació, com a nou vocal de natació, d'Ivan Sánchez. A la vegada es van comunicar les baixes de Toni Páez i Miquel Ribera.

En l'informe esportiu es mostrà la satisfacció per l'evolució de la xifra d'esportistes federats de l'entitat. Dels 202 esportistes de fa 5 anys, s'ha passat als 343 actuals. Aquest èxit fa que el club pràcticament no disposi de més espais per entrenaments.

També, en aquest punt, es va parlar del relleu dels tècnics per jubilació de Gaspar Ventura i Genís Rico.

L'organigrama actual queda de la següent manera:

Natació

- Mariano J. Herranz, com a primer entrenador de natació y director tècnic del club.
- Pablo Racero, com a segon entrenador.
- Adrià Ribera, com a tercer entrenador. 

Natació Sincronitzada

- Maria Espiau, primera entrenadora i directora tècnica de la especialitat.
- Mónica Palà, segona entrenadora.
- Núria Gatell, tercera entrenadora.

Waterpolo

- Dani Calvo, primer entrenador i director tècnic de waterpolo
- Angel Peirón, segon entrenador.
- Elois Martínez, tercer entrenador.

Triatló

- Amand Redondo, coordinador de la secció i entrenador de l'escola.

Els responsables de cada secció explicaren els resultats aconseguits durant l'any. En aquest apartat els socis van expresar la possible discriminació en el tracte als esportistes que combinen natació i waterpolo, així com la necessitat de disposar d'un gimnàs en condicions per tal de donar els mínims necessaris per la progressió dels esportistes. La resposta dels responsables va ser de mirar de millorar els aspectes relacionats, i intentar millorar la disponibilitat d'espais en el gimnàs i la instal·lació dels fixadors dels aparells per a fer el TRX a la zona habilitada a la graderia  per a fer la preparació física en sec.

Saldo econòmic positiu

En l'apartat de les xifres, es presenta el tancament de l'exercici 2017-18 amb uns ingressos de 224.495,62 euros i unes despeses de 223.801,86 euros, el que dona un resultat positiu de 693,76 euros.

També s'aprova el pressupost presentat que compta amb uns ingressos de 232.817,53 euros i un total positiu de 2.959,56 euros, després d'unes despeses previstes de 229.058,04 euros.