La Policia Local de Manresa deté un jove acusat de robar a l'interior d'un turisme

Els fets van passar a la cruïlla entre els carrers Gaudí i Sant Joan d'en Coll

Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:10h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut la matinada de diumenge a dilluns poc abans de les 5 un home de 18 anys i veí de Manresa com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle. La detenció ha tingut lloc al carrer de Bertran i Serra.

A 3/4 de 5 de la matinada, la sala de coordinació de la Policia Local ha rebut la trucada d'un veí informant que a la cruïlla entre carrer Gaudí i Sant Joan d'en Coll, hi havia un home manipulant les portes dels vehicles estacionats.

En arribar les patrulles al lloc indicat, un home que ocupava el seient de conductor en un turisme, ha fet escàpol corrent en direcció a la carretera del Pont de Vilomara, fins al carrer Bertran i Serra on ha estat interceptat.

Els agents han pogut verificar que el vehicle on hi havia l'home es trobava amb les portes obertes, amb el pany de la porta del conductor manipulat i amb desperfectes, l'interior regirat, i el radiocasset extret i desmuntat.

Un cop localitzada la propietària del vehicle, ha comunicat als agents que havia deixat el vehicle ben estacionat, tancat i sense cap desperfecte, per la qual cosa ha estat informada de la possibilitat de presentar denúncia.