Finalitzen les obres d'arranjament del camí Ral de Sant Fruitós

El camí Ral esfaltat
El camí Ral esfaltat | AjSFB
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:39h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha finalitzat les obres d'arranjament del camí Ral. Des d'aquesta setmana el camí ja es troba reobert al pas de vehicles i vianants.

Les actuacions en aquest camí s'han centrat en dos objectius principals: augmentar les condicions de la seguretat viària i la millora de diversos elements del camí que en facilitessin la mobilitat. 

D'aquesta manera, les actuacions destinades a la seguretat viària s'han centrat en la segregació de la via construint un pas de formigó per als vianants i asfaltant la calçada per als vehicles. Alhora, s'ha aprofitat per dotar de major visibilitat la corba de l'últim tram del camí abans d'arribar al Polígon Riu d'Or-Casanova i també s'ha implantat la corresponent senyalització incloent un pas elevat per vianants que actua com a reductor de velocitat. 

Pel que fa a la millora general del camí, s'ha renovat la disposició de l'enllumenat per tal d'oferir una millor visibilitat i sensació de seguretat vers als vianants. Finalment, també s'han dut a terme les tasques per conduir l'escorrentia d'aigua de la calçada per tal d'evitar la inundació.