Moià recupera «Els Pastorets» en format gran després de vint-i-dos anys

Es representaran el 25 i el 30 de desembre, a les set de la tarda, a l'Espai cultural Les Faixes

Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:20h
Després que l'Esquerret i el Converjó agafessin el relleu, l'any 2013, del Lluquet i el Rovelló en Els Pastorets de Moià, aquest municipi de la Catalunya Central no havia tornat a representar, en el format tradicional, aquesta peça teatral tan típica de les festes nadalenques (tret de les actuacions escolars i de les de l'Esplai de la Gent Gran del poble).

Ara, però, i vint-i-dos anys després de la darrera funció d'envergadura de l'obra en qüestió -representada pels membres del Cor Parroquial sota la direcció de Salvador Pascual- un grup d'aficionats al teatre encapçalats per Albert Sala i Elvira Permanyer, han decidit recuperar aquesta tradició cultural tal com es va concebre.

Així doncs, els dies 25 i 30 de desembre, tothom que ho vulgui podrà tornar a gaudir d'Els Pastorets de Moià en gran format de la mà d'una quarantena d'actors i actrius que es posaran a la pell del Satanàs, el Llucifer, els pecats capitals, el Lluquet, el Rovelló, la Verge Maria, Sant Josep, els àngels Gabriel i Sant Miquel, el Jeremies... i de la resta de personatges que confegeixen aquesta obra tan imprescindible en el calendari nadalenc.

Les funcions, que començaran a les set de la tarda, es representaran a l'Espai cultural Les Faixes, i les entrades per a assistir-hi es podran comprar el mateix dia, una estona abans que comenci l'espectacle.
Arxivat a