La 59a Fira d'Artés busca candidats per dissenyar el seu cartell promocional

Les propostes es podran presentar fins al 30 de gener

Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:51h
L'Ajuntament d'Artés ja ha obert la convocatòria del concurs que escollirà la imatge il·lustrativa de la cinquanta-novena edició de la seva fira per excel·lència, un esdeveniment que se celebra el cap de setmana posterior a Setmana Santa (enguany serà els dies 27 i 28 d'abril), i que compta amb una superfície d'exposició de 52.000 metres quadrats, amb més de 50 expositors del sector de l'automòbil i de la maquinària agrària i industrial, així com també amb un ampli programa d'activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques.

El concurs, impulsat pel consistori i per la Comissió de la Fira, inclourà dues categories: la Infantil, en la qual hi podran prendre part infants i joves menors de 14 anys; i la General, per a artistes majors de 14 anys. Tal com exposen les bases del certamen (que es poden descarregar a través d'aquest enllaç), la mida de les obres presentades haurà de ser de DIN A3 i en vertical. Així mateix, en el cartell s'hi haurà de fer constar el text 59a Fira d'Artés 27 i 28 d'abril de 2019.

La data límit de presentació dels originals serà el 30 de gener a les dues del migdia. S'hauran d'entregar a les oficines municipals de l'ajuntament (carrer Barquera, 41) i per internet, al correu vilasi@artes.cat. El veredicte dels guanyadors es farà públic el 19 de febrer, a dos quarts de nou del vespre. De cada categoria, s'escolliran tres premiats. En el cas de la Infantil, els vencedors rebran un lot de material didàctic i en la General, el primer classificat obtindrà 300 euros; el segon, 200, i el tercer, 100.

Si voleu veure els dissenys guanyadors de l'any passat, premeu aquí.