Els Mossos han de protegir Sor Lucía al carrer de les amenaces d'uns espanyolistes

Un grup d'homes va insultar-la i amenaçar-la amb crits catalanofòbics al carrer, al barri de la Sagrada Família

Sor Lucía, en una imatge d'arxiu
Sor Lucía, en una imatge d'arxiu | Josep M. Montaner
16 de desembre del 2018
Actualitzat el 17 de desembre a les 0:26h
La popular monja dominica manresana Sor Lucía Caram va viure un episodi molt desagradable aquest dissabte quan un grup de quatre espanyolistes la van reconèixer i van començar a insultar-la i increpar-la entre amenaces, segons ha confirmat ella mateixa a NacióManresa després d'haver presentat la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar a la porta d'un bar del carrer Sant Cristòfol, 52, al barri de la Sagrada Família de Manresa per on la monja va passar en cotxe i va ser reconeguda per un grup d'individus que hi havia al carrer. Els homes van començar a cridar a la monja amb expresions catalanofòbiques com "això és Espanya" i amenaçant-la dient-li que "te vamos a rajar".
 

Porta del bar on van passar els fets. Foto: GSV


Sor Lucía va entrar en un comerç a comprar productes d'alimentació i quan era a dins es va escoltar un fort espetec a fora, com un tret, i la monja va trucar als Mossos d'Equadra que, quan van arribar van identificar els espanyolistes i Caram va poder seguir amb el seu camí. Entremig, veïns i comerciants van sortir al carrer i van mostrar les seves queixes pels problemes de convivència que generen els clients d'aquest bar.

Sor Lucía ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra aquest diumenge a la tarda.