El Manresa FS s'imposa al Terrassa i puja fins a la 2a posició de la taula (9-5)

Els egarencs van mostrar molt més bones taules de les que indiquen la seva última posició a la classificació

15 de desembre del 2018
Actualitzat a les 23:45h
El Manresa FS segueix en ratxa i culmina amb una victòria contra el Terrassa (9-5) una jornada marcada per la novedosa presentació de la base: un espectacle interactiu i amè a càrrec de MusicSport, amb una brillant ambientació, il·luminació i música al servei dels 150 jugadors i 13 equips que formen la pedrera manresana, a més dels corresponents entrenadors, delegats i ajudants.

Diu el tòpic futbolístic que les celebracions abans de partit poden augurar un mal presagi. Entre l'estelar presentació dels equips de la base del Manresa FS prèvia al matx, i la visita de l'Isur Ciutat de Terrassa, cuer a la taula, els de Cachinero no es podien permetre el luxe de caure en la relaxació. Es preveia un partit trampa que s'hauria de treballar tot i l'ambient festiu del Pujolet.

En efecte, la primera part seria d'allò més disputada. En un partit entretingut, actiu i dinàmic, un bon Manresa va imposar la seva superioritat, però no sense endur-se algun ensurt. I és que els visitants es van mostrar ben plantats en tot moment, amb unes sensacions i un joc molt millors que les que mostrava la classificació.

Ben aviat, quan encara no s'havia complert el primer minut de joc, Corvo va anotar el primer gol pels manresans. El Terrassa va aconseguir empatar en una de les seves oportunitats. Els visitants creaven sensació de perill en cada arribada. Asis aconseguiria el 2-1 amb un míssil marca de la casa, just després d'estavellar el primer intent al travessar. Acte seguit, l'ingrés a la pista de l'ex blanc-i-vermell Oussama, peça clau del Manresa campió de la temporada passada, sacsejaria la porteria visitant amb un xut de còrner directe que superaria Aleix. Era el 2-2 i una declaració d'intencions.

Però de les botes d'un inspiradíssim Asis naixerien els gols de la tranquil·litat per al Manresa: primer Nil, empentant un refús del projectil, i després Güell aprofitant una bona assistència del 10 manresà. Així doncs, 4-2 al descans en una primera part on els juvenils Iker i Flotats ja tindrien els seus minuts i els àrbitres van perdonar la segona groga a Corvo.

A la represa, el matx seguiria el guió establert. Quan el Manresa arriba al descans amb el vent a favor, sol mostrar-se solvent i acaba fent valer la seva eficiència. D'aquesta manera, Corvo i Iker ampliarien el marcador fins el 6-2. Moment oportú perquè l'Isur optés pel porter-jugador, un recurs que ja comença ser habitual pels equips que visiten el Pujolet últimament. Així arribaria el 6-3 que escurçava diferències. Però Asis i Nil aprofitarien ràpides recuperacions per reestablir el 8-3, ambdós a porteria buida.

Després del 8-4 visitant, Cachinero va donar entrada al porter Bixi en detriment d'Aleix. El solsoní tornava a recuperar sensacions després de les molèsties lumbars que el van apartar vàries setmanes de la pista. Els locals, ja a la baixa, concedirien un gol més, però Corvo l'anul·laria tot segellant el seu triplet particular. En definitiva, tres punts més per a ascendir al segon lloc de la taula, aprofitant la patacada de l'Hospitalet a Canet.

Fitxa tècnica

Manresa FS: Aleix, Santa, Asis, Corvo, Güell. També Bixi, Nil, Oscar, Pep Costa, i els juvenils Iker i Flotats. (Baixes: Lavado, Tanti i Josan)

ISUR Ciutat de Tearrassa: Yeray, Víctor, Sergi, Blanco, Mata. També: Oussama, Ruiz, Delgado, Cid, Montserrat, Hinojosa.

Àrbitres: Burillo, Rodríguez.

Gols: 1-0 Corvo min.1; 1-1 Cid min.8; 2-1 Asis min.8; 2-2 Oussama min.9; 3-2 Nil min.12; 4-2 Güell min.18; 5-2 Corvo min.26; 6-2 Iker min.29; 6-3 Oussama min.30; 7-3 Asis min.33; 8-3 Nil min.34; 8-4 Güell p.p min.36; 8-5 Víctor min.38; 9-5 Corvo.