Els pensionistes reclamen millores amb una manifestació pel centre de Manresa

Unes dues-centes persones han marxat des de l'INSS fins a la plaça Sant Domènec

La manifestació després de passar per Crist Rei
La manifestació després de passar per Crist Rei | Pere Fontanals
15 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:48h
Unes dues-centes persones, la majoria jubilats i pensionistes, però també gent més jove, s'han manifestat aquest dissabte per un centre de Manresa que ja mostrava la seva cara més nadalenca. Al clam d'"Aquí hi són, aquests són, els que aguanten la nació", han marxat des de l'INSS, al carrer del Bruc, fins a la plaça Sant Domènec, on han llegit el manifest.

La marxa ha portat a taller el trànsit temporalment a la prolongació Guimerà i a la muralla de Sant Domènec. La marxa ha passat també pel carrer Àngel Guimerà, però en aquest cas, l'afectació viària només ha estat per al transport públic ja que coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques, el tràndit als vehicles privats està restringit.

La Plataforma per a unes Pensions Dignes es troba cada dilluns a les 11 del matí a la plaça Major per debatre sobre les accions a portar a terme. La plataforma reclama revertir la situació actual de precarietat de les pensions deguda als alts índexs d'atur i a les mesures d'austeritat imposades pels governs.