Dos-cents infants gaudeixen de la Fira d'Experimentació d'UManresa

El Museu de la Tècnica acull la Fira d'Experimentació d'UManresa
El Museu de la Tècnica acull la Fira d'Experimentació d'UManresa | UManresa
Redacció
15 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:03h
Dos-cents nens i nenes fins als 6 anys han participat en la vuitena edició de la Fira d'Experimentació organitzada pels estudis d'Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC al Museu de la Tècnica de Manresa. La Fira s'ha limitat enguany a 200 infants -100 per torn- amb l'objectiu de garantir una bona experiència tant per als nens com a les seves famílies. D'aquesta manera, els infants han tingut més espai i més facilitat d'accedir a les diferents propostes que la Fira ha posat al seu abast.

La Fira serveix perquè les estudiants del grau en Mestre d'Educació Infantil posin a prova amb nens i nenes les propostes creades en el marc de l'assignatura Didàctica del coneixement del medi. Hi han participat 30 alumnes amb onze propostes.

A més dels treballs de les alumnes, la Fira s'ha complementat amb propostes procedents del Lab 0_6, el centre per a la promoció de l'educació científica a les primeres edats d'UManresa,del Lab sobre rodes i amb activitats del Museu de la Tècnica.

En el marc de la Fira s'ha estrenat l'exposició Ciència des del néixer produïda pels estudis d'Educació Infantil d'UManresa. Inclou textos que conviden a la reflexió al voltant de l'experimentació científica a les primeres edats i il·lustracions cedides per Francesco Tonucci. Compta també amb el suport de l'editorial Graó, que gestiona els drets de l'obra del pedagog italià.