Un manresà de 40 anys mor atropellat a la C-16 a Sant Fruitós de Bages

Un primer vehicle ha l'ha atropellat però ha fugit, i un segon, que també hi ha impactat, ha avisat a emergències

Un tram de la C-16 en una imatge d'arxiu
Un tram de la C-16 en una imatge d'arxiu | MA Riu
Redacció
15 de desembre del 2018
Actualitzat el 16 de desembre a les 20:05h
El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha produït un atropellament mortal a la C-16 al terme municipal de Sant Fruitós de Bages, Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 03.55 h i les causes de l'accident encara s'estan investigant. La víctima és Gabriel González Guerrero, un home de 40 anys i veí de Manresa. Segons fonts policials, un primer vehicle l'ha atropellat, però ha fugit, i un altre, posteriorment, també hi ha impactat i ha avisat a emergències. El primer atropellament ha estat fatal.

Pel que fa a l’afectació viària, la via ha estat tallada en ambdós sentits fins les 04.48 h quan s’ha obert en sentit nord mentre que en sentit sud només hi havia 1 carril obert. La circulació s’ha normalitzat a les 06.52 h.

Arran de la incidència, s’han activat Mossos d’Esquadra i policia local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques que han atès una persona que ha resultat ferida lleu i ha sigut trasllada a l’Hospital de Manresa.

Ja són 180 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any.