El Museu Manel Sánchez del Cd'E Manresa incorpora banderes emblemàtiques del club

Inauguració de la mostra de banderes històriques del Cd'E Manresa
Inauguració de la mostra de banderes històriques del Cd'E Manresa | AjM
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 23:48h
El Museu Manel Sánchez ha estrenat aquest divendres una reproducció de les banderes més emblemàtiques del Cd'E Manresa. L'expresident de l'entitat ha recuperat per al museu banderes històriques, com el més antic datat del 1907-08, el de les Noces d'Or - 50 anys o el del Centenari (2007).

La presentació oficial de la mostra de banderes al Museu del Cd'E Manresa Manel Sánchez ha estat presidida per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el regidor d'Esports, Jordi Serracanta; Manel Sànchez recopilador i propietari del Museu; Esteve Olivella, Delegat Territorial de la FCF, i M. Lluïsa Tulleuda, Lluïsa Nadal i Luís Villa, de la junta directiva del club, en presència de presidents i representants d'entitats esportives de Manresa, Consell Comarcal d'Esports i expresidents, exentrenadors i exjugadors del Cd'E Manresa. L'acte ha estat presentat pel periodista de Regió7, Lluis Cuberes.

El Museu del Cd'E Manresa Manel Sánchez mostra un extens recull de trofeus, banderins de diferents clubs rivals, fotografies de presidents, entrenadors i jugadors, d'equipacions, reculls de premsa i, des d'ara, banderes del centenari club manresà.

Està situat al carrer Fra Jacint Coma, Octogonal 13 de la Font dels Capellans de Manresa. Cal concertar visites particulars o de grup al 639323029.