Sant Salvador de Guardiola engegarà el Nadal amb el concert de la nova Escola de Música

Sant Salvador de Guardiola encetarà els actes de Nadal dissabte
Sant Salvador de Guardiola encetarà els actes de Nadal dissabte | AjSSG
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:55h
L'Escola Municipal de Música de Sant Salvador de Guardiola, que va obrir les portes aquest curs en col·laboració amb Ad Libitum, donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques del poble amb un concert el dissabte 15 de desembre al migdia. A la tarda, l'escola Montserrat celebrarà la seva Festa de Nadal amb activitats per tothom, a partir de les 17h. En el marc dels actes de La Marató de TV3, a més, diumenge arribarà la tradicional Arrossada Popular al pavelló municipal, acompanyada de demostracions de diferents modalitats esportives i jocs infantils.

I la setmana entrant, l'escola Montserrat i el Centre de Dia rebran el primer patge reial. Una setmana que es tancarà divendres amb un taller de cuina per gent gran a la Masia del Calvet i un taller de "trap" que impartiran el duo VVitch pels més joves.

A aquestes propostes li seguiran les cites tradicionals pròpies de la nit de Nadal. Així, el dia 24 de desembre al vespre es faran les misses del Gall a l'església de Sant Salvador de Guardiola a les 21h, i a Sant Sadurní de Salelles a les 22:30h. També els Pastorets de Guardiola, que faran representacions els dies 28 i 29 de desembre a les 20:30h i el 30 a les 18h. Abans, però, hi haurà el taller per cuinar tapes saludables. L'impartirà la Laia Puigdellívol el 28 de desembre a l'escola Montserrat. L'Associació Guardiolenca, per la seva banda, organitza un campus de futbol d'hivern els dies 27 i 28 de desembre, i 2,3 i 4 de gener. Serà un campus matinal per nens de de categories prebenjamí, benjamí, i infantil.

Abans d'acabar l'any, el dia 30 a les 12h, vindrà un segon patge reial a la plaça 11 de setembre del poble per recollir les cartes dels nenes i nenes pels Reis Maigs de l'Orient. I l'endemà Sant Salvador de Guardiola acomiadarà el 2018 amb una sortida al Montgròs, el 31 de desembre al migdia, i amb l'habitual festa de cap d'any al Pavelló Municipal.

Començat el 2019, obrirà les portes el Parc de Nadal les tardes dels dies 3 i 4 de gener al pavelló municipal, amb inflables i jocs de tot tipus. I per últim, els nens i nenes gaudiran d'una arribada dels Reis Mags d'Orient ben festiva amb la tradicional Cavalcada del 5 de gener, que s'iniciarà a la Masia del Calvet a les 6 de la tarda, i seguirà el recorregut fins al pavelló municipal.