UN BAXI Manresa amb el joc interior tocat rebrà un Saragossa en plena forma

Jordan Sakho és baixa i Marko Lukovic és dubte per al partit de diumenge al migdia al Nou Congost

El BAXI Manresa jugarà contra el Saragossa, diumenge al Nou Congost
El BAXI Manresa jugarà contra el Saragossa, diumenge al Nou Congost | J. Alberch
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 18:08h
"La setmana no va començar amb bones notícies. Com ja sabeu hem perdut el Jordan Sakho per força setmanes. Llavors tenim dues opcions: podem pensar que tenim mala sort o podem buscar solucions. Hem de buscar solucions que ens ajudin a pal·liar aquesta situació", ha comentat Joan Peñarroya en la prèvia del duel que enfrontarà el BAXI Manresa amb el Tecnyconta Saragossa (diumenge, 12.30h). La roda de premsa del terrassenc s'ha centrat bàsicament en la lesió de Sakho i els possibles moviments de mercat que hi pot haver els propers dies. El tècnic ha contestat fins on ha pogut.

La gran incògnita és saber amb quin joc interior podrà comptar el BAXI Manresa diumenge. Cady Lalanne, Justin Doellman i Nicola Dragovic hi seran segur mentre que és dubte Marko Lukovic per un cop que ha rebut a la mà. El serbi serà sotmès a proves per saber si estarà disponible. Els joves David Efanbé i Pau Treviño han ajudat en els entrenaments i un d'ells podria entrar a la convocatòria.

Pel què fa al mercat, Dragovic acaba contracte després del partit contra el Tecnyconta Saragossa. Tot i la imminència, Peñarroya no dona detalls sobre la continuïtat o no del pivot serbi i assegura estar només centrat en aquest cap de setmana. Fins i tot, es permet fer broma dient que "espero que el Dragovic hi sigui. Si no encara m'hauré de canviar jo per jugar de pivot". Per altra banda, sobre la no participació de Lukovic un cop recuperat de la seva lesió, el terrassenc ha estat concís. "No juga perquè hi ha quatre companys que ho fan millor que ell", ha afirmat. I sobre la presència del BAXI Manresa al mercat per buscar un relleu a Sakho ha admès que "el club sempre hi és. Amb la lesió de Sakho els plans han canviat. El què passa és que el mercat ofereix poca cosa i el què agrada no és al nostre abast". 


El Tecnyconta Saragossa es troba empatat amb el BAXI Manresa a la classificació si bé els bagencs tenen un millor bàsquet average. Peñarroya alerta dels perills del conjunt aragonès i demana als espectadors que diumenge es desplacin al Nou Congost que no esperin un partit fàcil "Juguem contra un rival que està fent molt bé les coses. Tenen jugadors molt experts tant a la lliga Endesa com en el bàsquet europeu. I jugadors joves cridats a fer-ho molt bé en els propers anys", ha valorat l'entrenador del Bàsquet Manresa. Bob McCaleb, Reinaldas Seibutis, Fran Vázquez i Nemanja Radovic són només alguns dels noms que integren la plantilla aragonesa. 

Però els ulls dels seguidors manresans se centraran en Nacho Martín. El pivot va contribuir a l'ascens a l'ACB però no va poder seguir al Nou Congost. Peñarroya, que va tenir Martín a Andorra en un any molt difícil per al castellà, s'alegra que les coses li vagin bé després d'haver-ho passat "molt malament". El Tecnyconta Saragossa presenta un rendiment similar jugant com a local o visitant. Els de Porfi Fisac han sumat ja tres victòries lluny de casa. Fisac lloa el joc del BAXI Manresa a qui defineix com "un equip difícil de batre".
Arxivat a