Sant Fruitós de Bages posa en marxa un concurs de dibuix sobre Alfred Figueras

Alfred Figueras pintant
Alfred Figueras pintant | Arxiu familiar
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:06h
Sant Fruitós de Bages posa en marxa un concurs de dibuix sobre Alfred Figueras obert a tothom en el marc de celebració de l'any Alfred Figueras, amb motiu dels 120 anys del seu naixement.

El concurs consistirà en que cada participant haurà de reinterpretar o redibuixar qualsevol de les pintures de l'Alfred Figueras que conformen l'exposició Alfred Figueras 120 aniversari de Sant Fruitós de Bages, situada a la Ctra. de Vic 66.

Per veure els quadres es poden acostar a la mateixa exposició en horaris de dimecres a dissabte de 17h a 20h i dissabtes i diumenges de 10h a 13h, o bé consultant els quadres de l'exposició al web www.imatge.cat/figueras.

El concurs es dividirà en diferents categories segons l'edat dels participants : de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys, de 13 a 15 anys, de 16 a 18 anys i finalment la categoria més àmplia de 19 a 99 anys o més. Cada participant podrà concursar únicament amb un dibuix, en format DIN-A4, que podrà està fet amb qualsevol material (llapis de grafit, carbó, colors, aquarel·les,...) i es demana que per participar les imatges presentades hauràs de ser inèdites, és a dir que no podran haver estat publicades ni presentades en altres concursos.

Les obres originals es podran fer arribar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament (C/Padró 74, 08272 Sant Fruitós de Bages) fins el dia 8 de febrer del 2019, feiners de 9 a 14 hores o bé per correu certificat dins d'un sobre tancat, tot fent constar al sobre Concurs de dibuix Alfred Figueras.

Per a la seva posterior presentació, l'Ajuntament hi posarà un suport rígid de cartolina negre per la seva exposició. En cas que hi hagués un elevat nombre de participants, es preveu realitzar diverses exposicions entre els comerços del poble. El jurat d'aquest concurs estarà format per persones destacades en l'àmbit del dibuix i la pintura i del món associatiu de Sant Fruitós de Bages. 

Finalment, l'entrega de premis es durà a terme en un acte públic coincidit amb la inauguració de l'exposició.

Bases del concurs