El PDECat solicita un ple extraordinari al Consell Comarcal per la vaga de fam dels presos

Per posar de manifest el ple suport a la decisió dels presos Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn

Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:36h
Aquest divendres, el PDECat ha demanat, s’ha demanat la celebració d'un ple extraordinari amb caràcter d’urgència al Consell Comarcal del Bages, per tractar i aprovar la moció que s’ha presentat des d’aquest grup, referent a la defensa dels drets dels presos polítics davant del Tribunal Constitucional. 

En la moció es vol posar de manifest el ple suport a la decisió dels presos Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn d'iniciar una vaga de fam en denúncia a l'actuació del Tribunal Constitucional, que amb la seva manera de procedir davant dels recursos d'empara presentats pels presos polítics, evita l'accés de les seves peticions als Tribunals Europeus i Internacionals. 

La moció també dona suport a totes les accions judicials impulsades per tal d'aconseguir que es revisi una presó provisional totalment injusta i s'exigeix al Tribunal Constitucional que resolgui els recursos d'empara presentats pels presos polítics. 

Finalment, destacar que els consellers comarcals del Partit Demòcrata, ingressaran les despeses que es derivin de la celebració d'aquest ple extraordinari a la caixa de solidaritat.