El periodista Carles Costa presentarà la segona edició de la Nit Empresarial de Sant Fruitós

Carles Costa presentarà la 2a Nit Empresarial de Sant Fruitós
Carles Costa presentarà la 2a Nit Empresarial de Sant Fruitós | TV3
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:42h
El proper dimarts 18 de desembre, la sala La Fàbrica de Món Sant Benet serà l'escenari de l'acte de celebració de la segona edició de la Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages, un certamen que vol premiar a totes aquelles persones, empreses i comerços que hagin destacat en diferents àmbits empresarials durant el 2018.

L'acte, que estarà presentat pel periodista Carles Costa -ex corresponsal de TV3 a París i a Londres i actualment presentador del 324- engegarà a dos quarts de vuit del vespre i donarà a conèixer els guanyadors de cada categoria, escollits entre les diverses candidatures presentades per veïns del municipi. Hi haurà dues categories diferenciades: la d'Empresa i la de Comerç.

La primera inclourà els premis a la Innovació i desenvolupament; a la Solidaritat i responsabilitat social; a la Promoció i projecció del territori; a la Trajectòria empresarial, i a la Consolidació d'una empresa de menys de 5 anys. En el cas de la de Comerç, els guardons distingiran la Solidaritat i responsabilitat social; el Foment de la cultura i les tradicions; el Foment dels valors del comerç de proximitat; la Trajectòria comercial d'algun veí o veïna, i la Consolidació d'un comerç de menys de 5 anys.