El Manresa FS rebrà dissabte el cuer de la taula, l'ISUR Ciutat de Terrassa

Els egarencs només han guanyat un partit en tota la temporada

Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:20h
El Manresa FS rebrà dissabte a les 8 del vespre la visita de l'ISUR Ciutat de Terrassa al Pujolet. El Manresa FS repeteix partit a casa després de la victòria davant el Lleida. En aquesta ocasió ho farà amb un horari inhabitual. Arriba el cuer a Manresa, el Ciutat de Terrassa es l'últim a la taula i desprès de tretze jornades només ha conegut el triomf en una ocasió. Va ser sorprenentment a la pista de Escola Pia, d'on va treure els tres punts. En la resta de partits com a visitant ho ha perdut tot però no amb derrotes amplies.

El Terrassa té cinc punts, és a sis del penúltim classificat i a vuit de la permanència. Té 25 gols a favor i 58 en contra. És, amb diferencia, l'equip que menys gols ha fet del grup, a 12 gols del següent, l'Industrias, que en té 37.

Al Manresa s'espera el partit sense confiances amb la consciència posada en retallar i ampliar diferències amb els equips que es troben a les cinc primeres places de la classificació. Pallejà i l'Hospitalet juguen a fora. La plantilla té els dubtes de Josan i Lavado, i la baixa segura de Tanti per lesió. Per tant, hi haurà la convocatòria de dos juvenils.

Presentació de les bases

Dues hores abans del partit, el dissabte a les 6 de la tarda, es farà la presentació de les bases del club amb totes les seves formacions. I durant tota la jornada es podran portar aliments i joguines al pavelló Pujolet, a benefici de les famílies més desfavorides.