El Mercat Ètic i el Somiatruites acompanyaran la Fira de Santa Llúcia

La plaça Serarols i la plana de l'Om acolliran les parades d'artistes i productes alternatius i de consciència

Redacció
13 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:15h
Alguns dels productes que s'oferiran al Mercat Ètic
Alguns dels productes que s'oferiran al Mercat Ètic | Arxius particulars
La Fira de Santa Llúcia no es trobarà sola aquest cap de setmana al Centre Històric de Manresa. A la plana de l'Om, durant tot el cap de setmana s'hi podrà viure una edició especial del Mercat Somiatruites d'artistes i artesans, i a la plaça Serarols s'hi farà la segona edició del Mercat Ètic, amb una quinzena de parades, entre les quals hi ha artesania, dissenyadors, caricatures, bijuteria, taxidèrmia tèxtil, bolsos, articles eròtics, art, llibrets de poesia, agendes, etc.

Al Mercat Ètic també hi haurà un estand de cafès Osorio, marca manresana que treballa el café de forma artesanal, i les Quetes faran paella a preu popular per tothom que es vulgui quedar a dinar. El vermut i dinar musical estaran acompanyats de dj Rutxo i el concert a la tarda anirà a càrrec d'Arnau Barrios.

Des de l'organització del Mercat Ètic s'anima a la gent a fer les seves compres de Nadal als "petits" comerços, a la Fira de Santa Llúcia i al Mercat Somiatruites. El Mercat Ètic és organitzat per la vermuteria Santa Rita.