El Club Tennis Manresa renova la imatge corporativa i el seu web

Redacció
23 d'octubre del 2009
576_1256328395DSC01410
576_1256328395DSC01410

La renovació gràfica es pot veure des de la porta d'entrada

Amb l’objectiu de modernitzar l’aspecte del club i adaptar-se en tot el seu potencial a les noves tecnologies, el Club Tennis Manresa ha renovat la seva imatge corporativa i ha creat un nou web amb la intenció que esdevingui punt de trobada pels socis i punt d’informació per qui estigui interessat a conèixer el club.

El Club Tennis Manresa, que disposa de més de 27.000 m2 de superfície al servei de l’esport i que compta amb la propietat de terrenys adjacents que poden engrandir-lo en el futur, és únic en aquestes característiques a la comarca del Bages i a la ja coneguda faceta tennística i social, s’hi pot practicar pàdel, aeròbic, a banda que té gimnàs i piscina.

El nou canvi d’imatge es basa en la modernització del logotip del club sense que perdi la seva referència històrica, en el canvi de color, del blau marí es passa a un verd més “natural” i en una nova tipografia que s’aplicarà a tots els documents i impresos del club. Aquesta serà una primera etapa ja que en el futur s’està treballant amb elements de merchandising i amb altres conceptes que esdevindran una “pluja fina” constant de novetats.

El nou web, que ja recull els elements gràfics de la renovació de la imatge corporativa passa de ser un web estàtic a un web totalment dinàmic on l’actualitat, l’agenda i la interactivitat amb els socis la faran un espai d’intercanvi i de consulta constant. En el web cobren importància les galeries fotogràfiques on a banda de les imatges més actuals, s’està realitzant un esforç important de digitalització d’imatges de la història del Club Tennis Manresa.