El FABA farà una visita a l'Anònima perquè els creatius en proposin usos futurs

Redacció
13 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:55h
Aquest dissabte 15 de desembre, a partir de les 11 del matí, el Festival Artístic del Barri Antic (FABA) organitza a l'Anònima de Manresa una visita oberta a la comunitat creativa per recollir les necessitats que han de definir el futur creatiu de l'espai.

L'objectiu de la jornada és reunir artistes i persones vinculades a la cultura i a la creativitat des de totes les vessants i debatre sobre les necessitats que que té aquest àmbit a la ciutat. Tot això, projectant en la intenció que té el projecte FABA: convertir l'Anònima en la fàbrica de creació referencial de la Catalunya Central.

El FABA ha demostrat des de la seva aparició el 2017 que el motor del moviment artístic, cultural i creatiu de Manresa és en el seu Centre Històric, espai d'on justament, algun dels seus agents, proposen ara aquesta fita imprescindible per a la ciutat. Amb la trobada, es pretén reunir una bona representació de la cultura de base i compartir opinions, idees, somnis i propostes. Al final de la trobada, es recolliran les conclusions per a exposar-les i fer-les públiques.

Al final de la jornada, l'artista manresà Samuel López, presentarà el seu nou disc "El Darrer Moviment" i l'inici de la seva nova etapa musical, que retorna als orígens que el van moure a fer música: el rock.

La trobada creativa oberta ja compta amb la confirmació de més d'una trentena d'artistes i activistes culturals de la ciutat, entre altres persones que volen participar per dir la seva. La trobada està oberta a qualsevol persona interessada en dir la seva i a escoltar altres opinions i inquietuds.