La Fira de Santa Llúcia arrencarà dijous a la Baixada de la Seu amb l'ofrena de ciris

Les activitats es perllorgaran durant tot el cap de setmana a la plaça Major on hi haurà 45 parades

Parades a la Baixada de la Seu per Santa Llúcia
Parades a la Baixada de la Seu per Santa Llúcia | ASLl
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:59h

Parades a la Baixada de la Seu per Santa Llúcia Foto: ASLl


La tretzena edició de la Fira de Santa Llúcia de Manresa arrencarà aquest dijous amb la tradicional edició a la Baixada de la Seu. Durant tot el dia hi haurà l'ofrena de ciris a Santa Llúcia al claustre de la basílica i cantades de nadales a diferents indrets de la Baixada.

Dissabte i diumenge el gruix de la fira, amb 45 parades, es traslladarà a la plaça Major mentre que a la Baixada de la Seu s'hi mantindrà la fira d'entitats de la ciutat.

Durant la Fira de Santa Llúcia cal destacar la Cagada del Tió gegant solidari a favor de la Marató de TV3 i el Banc d'aliments. El preu del tiquet és d'un euro. Altres propostes solidàries amb la Marató de TV3 són "Manresa, Cor de Catalunya", visita als llocs emblemàtics de la ciutat des de la Basílica de la Seu al centre modernista i els tallers de pintar cares.

Al carrer del Balç tornarà el Pessebre Vivent, amb l'escenificació a càrrec d'un col·lectiu d'entitats manresanes, i com és habitual també hi haurà durant tot el cap de setmana el carrilet turístic amb un recorregut que relligarà la fira amb els carrers comercials del centre de la ciutat.

Programa complet de la Fira de Santa Llúcia