El Club Atlètic Manresa celebrarà diumenge el Dinar dels Campions

Mònica Clemente ha estat una de les atletes més destacades de l'any de l'Avinent Manresa
Mònica Clemente ha estat una de les atletes més destacades de l'any de l'Avinent Manresa | Arxiu particular
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:45h
El Club Atlètic Manresa viurà aquest proper diumenge el seu acte social més rellevant de cada any, el Dinar de Campions. La gala es durà a terme en el Restaurant Torre Busquet a partir de les 2 del migdia. En el transcurs de l'àpat es reconeixeran les fites esportives més significatives assolides en aquest 2018 tant a nivell individual com en l'apartat d'equips. 

La marxadora Mar Juárez i el saltador Ricard Clemente repeteixen com a millors marques absolutes del 2018. El 2018 finalitzarà a nivell esportiu com el millor de la història de l'entitat manresana. Durant aquest any el CA Manresa ha tingut dues atletes al Campionat del Món de Berlín (Mònica Clemente i Mar Juárez), Mònica Clemente ha aconseguit el títol estatal absolut de perxa, tant en pista coberta com a l'aire lliure, i Paula Raul en 100 metres tanques i Mònica Clemente en perxa han aconseguit dues medalles en el Campionat d'Espanya Absolut de Getafe.

També cal destacar els sis podis dels equips de l'escola d'atletisme en el Campionat de Catalunya de clubs, situant a l'Avinent Manresa al capdavant de la promoció a Catalunya. També les medalles assolides pel col·lectiu màster de l'entitat en l'Europeu de pista coberta de Madrid i en el Mundial disputat a Màlaga.

Sense oblidar els rècords d'Espanya assolits per Mònica Clemente, Montserrat Prat i Toni Baños, pel rècord de Catalunya sub23 de Paula Raul, i de sub18-20 del quartet de relleus 4x100 sub18 femení. 

I sobretot, per assolir un any més la permanència de l'equip absolut femení de l'entitat en la Divisió d'Honor.