El carrer Guimerà serà d'ús preferent per a vianants els propers dos caps de setmana

El carrer Guimerà es tornarà a tancar al trànsit particular
El carrer Guimerà es tornarà a tancar al trànsit particular | AjM
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:26h
L'Ajuntament de Manresa, a petició de l'associació de botiguers del carrer Àngel Guimerà, realitzarà un operatiu de trànsit per tal d'establir una zona preferent de vianants amb l'objectiu de facilitar la realització d'activitats de dinamització del sector comercial en el marc de la campanya de Nadal 2018.

Les afectacions de trànsit tindran lloc els dissabtes 15 i 22, diumenges 16 i 23, i dilluns 24 de desembre amb els següents canvis de mobilitat:

- Es tallarà el trànsit de vehicles en el tram del carrer Àngel Guimerà, de les 10 del matí a les 10 del vespre. Es desviarà el trànsit de vehicles al Passeig Pere III en direcció als carrers Canyelles i Circumval·lació. S'anul·larà la zona blava, l'estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega en l'horari de tancament (al Passeig Pere III, carrers Canyelles i Àngel Guimerà, i la Muralla).

- Es mantindrà l'accés del Servei de transport públic urbà Bus Manresa, servei de taxis, serveis de recollida de residus i neteja i els autoritzats per mobilitat reduïda.

- Els usuaris dels guals afectats del carrer Canonge Mulet i del Passeig Pere III accediran i sortiran per la Muralla de Sant Francesc durant tot el cap de setmana.

- Les operacions de càrrega i descàrrega es realitzaran fora de l'horari de tancament.

- S'instal·larà senyalització informativa indicant els dies de l'operatiu, el desviament i els accessos permesos.

- Es mantindrà l'accés del trenet que connectarà el carrer Àngel Guimerà amb la Fira de Santa Llúcia – plaça Major (el 15 i 16 de desembre), que s'aturarà a la parada de bus de Guimerà.